Ypsum is aspirant keurmerkhouder

foto Ypsum is aspirant keurmerkhouder

Ypsum heeft aspirant status Blik op Werk 
Erkend keurmerk voor goede dienstverlening

Vol trots kunnen wij melden dat Ypsum per 25 september 2015 de aspirant-status voor het Keurmerk ‘Blik op Werk’ heeft verkregen. Belangrijk en mooi nieuws voor Ypsum, maar wat betekent het eigenlijk?

 

Iedereen die een passende en kwalitatieve dienstverlener zoekt, maakt graag de juiste keuze. Met de verkregen status voldoen we aantoonbaar aan de hoge kwaliteits- en tevredenheidsnormen die het Keurmerk Blik op Werk stelt. Hoge normen op het gebied van kwaliteit, tevredenheid en professionaliteit van de dienstverlener. Onafhankelijke instanties toetsen of hieraan wordt voldaan.

Om dat vast te stellen, verstrekt Ypsum discreet de informatie over de resultaten van geleverde diensten. Onder andere: Hoeveel trajecten zijn er voltooid? Welke zijn succesvol afgerond? Een externe auditor controleert de aangeleverde gegevens en of Ypsum voldoet aan de norm van het Keurmerk. Voor deze toetsing heeft Blik op Werk een samenwerking met certificerende instellingen. 

Om het cijfer voor tevredenheid vast te stellen en of aan de norm is voldaan, voert het onafhankelijke onderzoeksbureau Panteia, digitale, schriftelijke of telefonisch enquêtes uit. Daarmee stelt Panteia vast hoe tevreden opdrachtgevers en cliënten van Ypsum zijn. 

Voor 500.000 werknemers is ondersteuning door een Keurmerkhouder overigens al vanzelfsprekend, omdat een aanbeveling voor het Keurmerk is opgenomen in hun cao.

Kortom: Het Keurmerk Blik op Werk is voor u als cliënt of als opdrachtgever een basisgarantie voor de kwaliteit van onze dienstverlening.

Naast dit Keurmerk heeft Ypsum zich ook aangesloten bij het Noloc, de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals en het NOBCO, het keurmerk voor coaches.


Andere blogs

Preview

De eerste 1000 dagen van Ypsum!

Preview

Kiezen is geen dilemma

Preview

Solliciteren: tips voor een sterke motivatie

033-2022011

Graaf Lodewijklaan 3
3818 DP Amersfoort