De eerste 1000 dagen van Ypsum!

foto De eerste 1000 dagen van Ypsum!

Drie jaar geleden opende Ypsum haar deuren. We gingen van start met twee partners, een paar mooie opdrachtgevers, een klein enthousiast netwerk en een frisse website. Na een jaar schreven we ons blog over de eerste 100 dagen: een cruciale periode voor het behalen van succes. Nu we de 1.000 dagen zijn gepasseerd, is het een mooi moment om even terug én vooruit te kijken.

Wat hebben we bereikt in deze drie jaar?

We hebben mooie opdrachten uitgevoerd voor onder andere UWV, de Rabobank, ABN Amro en particulieren.

Naast coaching en re-integratie hebben we nieuwe diensten ontwikkeld zoals groepstrainingen en individuele loopbaanbegeleiding.

We mogen trots zijn op ons behaalde resultaat. We krijgen veel energie om mensen een stap verder te brengen in hun werk of richting passend werk of om hen te begeleiden naar een uiteindelijke terugkeer op de arbeidsmarkt na een periode van uitval.

Voor ons is resultaat altijd goed zichtbaar. Een nieuwe start in een andere werkkring, beter functioneren na een coaching traject, de loopbaan onder de loep nemen en weten welke stappen genomen kunnen worden voor de toekomst.

Resultaat is voor ons ook zichtbaar in de score van het klanttevredenheidsonderzoek. Het onderzoek dat Blik op Werk uitvoert gaf afgelopen jaar een gemiddelde klanttevredenheidsscore van 8,5!

Ypsum is trots op haar netwerk. We werken samen met een uitgebreid netwerk van coaches, trainers en adviseurs. Zo kan er voor ieder vraagstuk een passende inzet en oplossing worden gevonden. Sinds dit jaar hebben we een vast samenwerkingsverband met Reflexxy. Lokaal hebben we veel ons gezicht laten zien netwerk bij de VAO, de Vereniging van Amersfoortse Ondernemers, wat onder andere heeft geresulteerd in een sessie van MBO Amersfoort.

Wat gaat de toekomst brengen? Ypsum blijft staan voor het ontplooien van jezelf. Ypsum blijft gaan voor het optimale. Samen met jou, uw werknemer, uw relatie blijven wij werken aan zelfontplooiing. Jezelf ontwikkelen is een stap verder komen. Of het nu gaat om jouw loopbaan, een coaching vraagstuk, re-integratie of outplacement. 

We gaan de komende jaren verder met het helpen re-integreren van cliënten vanuit de Ziektewet, WIA, WGA en Wajong door een traject ‘Werkfit maken’ via het UWV of een re-integratietraject 1e/2e spoor. Ook zal loopbaan coaching hoog op de agenda blijven staan.

Op netwerk gebied is er ook nieuws. We zijn een samenwerking aangegaan met de Vuurplaats. Vanaf dit najaar betekent dat dat we op diverse Vuurplaatsen in het land mensen helpen met resetten en weer opladen.

We zijn in afwachting van het Blik op Werk keurmerkcertificaat. We gaan verder met de NOBCO-certificering en uiteraard diverse scholing voor onszelf. Wie anderen verder wil helpen, zal daar goed voor uitgerust moeten zijn. We zijn nooit uitgeleerd!

O ja, tijd. Voltaire zei er destijds het volgende over: ‘In de ene helft van ons leven offeren we ons leven op om geld te verdienen, in de andere offeren we geld om weer gezond te worden. En al die tijd gaan gezondheid en leven er zachtjesaan vandoor’. Maak er een feestje van!


Andere blogs

Preview

Snel je carrière doelen behalen? 4 tips

Preview

Begeleiding in een tweede spoor traject

Preview

Ben je tevreden over je eigen functioneren?

033-2022011

Graaf Lodewijklaan 3
3818 DP Amersfoort