NL leert door-regeling: gratis loopbaanadvies t.w.v. € 700,-

foto NL leert door-regeling: gratis loopbaanadvies t.w.v. € 700,-
Iedereen in Nederland kan per 1 december weer gebruikmaken van de subsidieregeling 'NL leert door'. Dat betekent dat iedereen met een relatie tot de arbeidsmarkt in aanmerking voor een gratis ontwikkeladviestraject t.w.v. € 700,-.

Maak met één van onze adviseurs een afspraak voor een oriënterend (telefoon)gesprek!

De arbeidsmarkt verandert en voor veel beroepen is de toekomst onzeker. Vraag je je weleens af hoe toekomstbestendig je baan is? Zou je meer voldoening uit je werk willen halen? Of ontdekken wat je écht wil? Het loopbaanadviestraject helpt je hierbij.

Ypsum gelooft in ontplooiing van jezelf door effectieve coaching en training. Wij sluiten aan op jouw levensfase, persoonlijkheid en werkomgeving. Samen kijken wij verder. Wij zijn doorpakkers en laten pas los als de gewenste doelen zijn bereikt.

Wat is de ‘NL leert door’–regeling?
Het idee achter de ‘NL leert door’-regeling is om mensen inzicht te geven in hun kansen op de arbeidsmarkt. De overheid heeft hier subsidie voor vrijgemaakt, wat betekent dat zo’n 50.000 mensen gebruik kunnen maken van een gratis loopbaanadviestraject. De regeling kan vanaf 1 december 2020 officieel worden aangevraagd.

Andere blogs

Preview

Snel je carrière doelen behalen? 4 tips

Preview

Begeleiding in een tweede spoor traject

Preview

Ben je tevreden over je eigen functioneren?

033-2022011

Graaf Lodewijklaan 3
3818 DP Amersfoort