Coaching

coachingBen jij gelukkig? Tevreden met jouw mogelijkheden en de manier waarop je ze kunt benutten? Wil je jezelf verder ontwikkelen, maar je zit vast? Welke stappen kun je zetten? Welke keuzes zou je kunnen maken?

Ypsum kijkt samen met jou naar jouw ontplooiingswensen. Dat kan op het gebied van werken, maar ook privé zijn. De vraagstelling kan van jou zijn, van jouw werkgever of jullie samen. Wij brengen samen in beeld wie je bent, wat jouw capaciteiten en mogelijkheden zijn en wat jouw wensen zijn. We begeleiden je in het maken van keuzes en het zetten van daadwerkelijke stappen die leiden tot een verbetering van jouw persoonlijke en/of werkzame leven.

Coaching van Ypsum leidt door ontplooiing van jezelf tot betere prestaties als je daarnaar op zoek bent. Coaching van Ypsum leidt zeker tot meer geluk en plezier in jouw persoonlijke leven en in werken. Juist de balans tussen werken en persoonlijke vrije tijd is door zelfontplooiing goed te bereiken.

Coaching van Ypsum is altijd op maat. Wat is nodig voor jou in jouw persoonlijke leven, in de organisatie waarin je werkt? Wat is de gewenste verandering? Wat zijn jouw eigen mogelijkheden en die van jouw werkomgeving? Binnen een van tevoren vastgestelde periode werkt Ypsum met jou aan de afgesproken doelstellingen.

Bel of mail ons voor een oriënterend gesprek. Een werkbare klik tussen jou, de werknemer, het team, uw organisatie en onze coach is noodzakelijk om effectief en succesvol te kunnen zijn. Na het scherp vaststellen van het coachingsvraagstuk bieden wij graag een offerte aan. 

033-2022011

Graaf Lodewijklaan 3
3818 DP Amersfoort