Workshops

workshopsWorkshops van Ypsum zijn een interactieve en praktische manier van leren. Workshops van Ypsum zijn altijd maatwerk. Ypsum combineert serieus hard werken met plezier en ontspanning. De doelstelling die u met een workshop wilt bereiken bepaalt de inhoud, de werkvorm, de trainer of coach en de locatie. De dagelijkse werkelijkheid wordt in een workshop gemakkelijk herkend. Dat maakt het erg eenvoudig om het geleerde in de praktijk toe te passen.

Met een workshop van Ypsum halen deelnemers meer uit zichzelf en hun werk. Binnen de veiligheid van een workshop kan in groepsverband worden gewerkt aan persoonlijke ontwikkeling. Dat stimuleert, inspireert en genereert nieuwe kansen en mogelijkheden.

Ypsum organiseert workshops in opdracht en workshops met een open individuele inschrijving. Voor al onze klanten: werkgevers, instanties, verzekeraars, particulieren en zelfstandigen.

Bij een workshop van Ypsum kunt u in willekeurige volgorde denken aan: 

  • Reorganisatie en dan? De kansen van loopbaanontwikkeling.
  • Re-integratie optimalisatie voor instanties en verzekeraars.
  • Verbeter je ondernemerskwaliteiten als zelfstandige.
  • Workshop reeks voor startende ondernemers: complete begeleiding vanaf het beginnen met nadenken over een toekomst als ondernemer, het schrijven van een succesvolbusinessplan, communicatie, administratie, financiën tot en met de daadwerkelijke start. Ook goed om te ontdekken of je echt ondernemer wilt worden.
  • Voorkomen en herstellen van een burn-out: Leer werk en privé in balans met elkaar te brengen en te houden.
  • Weer meedoen: Voor vrouwen die hun mogelijkheden willen onderzoeken om na een periode van niet-werken weer mee te gaan doen op de arbeidsmarkt.
  • Aan het werk: Het lijkt zo eenvoudig een goede presentatie en sollicitatie. Korte en intensieve workshop waarin jouw kwaliteiten en vaardigheden scherper worden gesteld om deze effectief te kunnen vertalen naar banen, een beter CV en succesvoller solliciteren.
  • Een idee, een product, dienst of project verkopen! Verbetering van verkoopvaardigheden.


Bel of mail ons om meer te weten te komen over wat wij voor u kunnen doen. Na een oriënterend gesprek, het inventariseren van uw wensen en het vaststellen van de doelstelling van de workshop ontvangt u van ons een heldere offerte.

033-2022011

Graaf Lodewijklaan 3
3818 DP Amersfoort