Zelfstandigenbegeleiding

zelfstandigenbegeleiding

De coaches van Ypsum hebben zelf ruime ervaring als zelfstandig ondernemer. Zij weten hoe leuk, spannend en moeilijk het starten en laten draaien van een eigen onderneming kan zijn.

Is het ook jouw wens om voor jezelf te beginnen? Dit is een grote stap. Zeker als je altijd hebt gewerkt in loondienst met een vast inkomen. Een reorganisatie, re-integratie of gewoon de wens om iets heel anders te proberen zijn prima aanleidingen om de stap naar ondernemerschap te zetten. Een misschien wat onzekere toekomst. Ypsum helpt je om de onzekerheden te minimaliseren.

Ypsum helpt je bij het in kaart brengen van kansen, bedreigingen, zwakkere en sterkere eigenschappen van jezelf. Ypsum weet de weg in ondernemersland. We zetten jou op het goede spoor. Het is logisch dat wij jouw netwerk vergroten door het inbrengen van het Ypsum netwerk. Een ondernemingsplan? Dat moet je zelf schrijven. Wij moedigen aan, steunen praktisch en denken mee vanuit ervaring en kennis. 

Bel of mail ons om meer te weten te komen over wat wij voor je kunnen doen. Na een oriënterend gesprek en als het klikt ontvang je van ons een heldere offerte.


033-2022011

Graaf Lodewijklaan 3
3818 DP Amersfoort