Ypsum nu ook actief in Rotterdam en omstreken

foto Ypsum nu ook actief in Rotterdam en omstreken

Ben jij een tijd arbeidsongeschikt (geweest) en heb je via het UWV recht op een  traject om je te helpen bij terugkeer naar de arbeidsmarkt?

Dan is er goed nieuws: Ypsum komt naar Rotterdam en omstreken!

Wie zijn wij?

De coaches van Ypsum begeleiden al ruim 8 jaar mensen die langere tijd zijn uitgevallen en een uitkering hebben van het UWV, succesvol terug naar de arbeidsmarkt. Dit gebeurde tot nu toe alleen in de omgeving van Utrecht en Amersfoort, maar daar komt dus verandering in: Ypsum coacht nu ook in Rotterdam en omstreken!

Waarom Ypsum?

We kunnen een mooi verhaal vertellen, maar we laten liever de feiten voor zich spreken:

De mensen die wij hebben begeleid in 2020 en een review hebben ingevuld bij het UWV, geven ons een 8,5 voor onze hulp in de WerkFit trajecten en een 9  voor de NaarWerk-trajecten.

Met een traject bij Ypsum zit je dus meer dan goed!

Waar wacht je op?

Ben jij momenteel arbeidsongeschikt en mag jij van het UWV een traject volgen om weer een stap dichterbij of zelfs op de arbeidsmarkt te komen? Geef dan aan bij het UWV dat je graag wilt worden begeleid door een coach van Ypsum.

Neem vervolgens contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Je loopt geen enkel risico, want als er geen ‘klik’ is, dan kun je altijd nog voor een andere aanbieder kiezen.

Tot snel!


Andere blogs

Preview

Snel je carrière doelen behalen? 4 tips

Preview

Begeleiding in een tweede spoor traject

Preview

Ben je tevreden over je eigen functioneren?

033-2022011

Graaf Lodewijklaan 3
3818 DP Amersfoort