Begeleiding in een tweede spoor traject

foto Begeleiding in een tweede spoor traject

Je bent al ruim een jaar ziek voor je eigen werk. Je werkgever vertelt je dat het tijd wordt een 2e spoor traject in te zetten. Een wat? Dat vind je misschien spannend, wat staat je te wachten? Doel van een 2e spoor traject is immers het uitkijken naar een baan buiten jouw organisatie.

Dat een 2e spoor traject je ook veel kan opleveren is misschien minder bekend.

In een 2e spoor traject bij Ypsum kijken we samen met jou naar hoe jij verder wilt als je eigen werk niet meer gaat. En er is altijd een andere mogelijkheid! Misschien is het niet meteen duidelijk, maar het nadenken en praten over jouw nieuwe perspectief op werk kan al zoveel schelen. En ook het loslaten van je huidige baan kost tijd en vraagt aandacht.

Soms is het ook fijn als het niet meer hóéft. Dat je niet tegen beter weten in maar doorging met bewijzen dat het heus wel goed zou komen. Je hebt de mogelijkheid een draai te maken in je loopbaan. Al brengt het onbekende onzekerheid met zich mee, je hebt vast nog meer te bieden dan je nu doet, al weet je nog niet wat en hoe.

Een coach van Ypsum ondersteunt je in dit proces en zal meedenken met wat voor jou een volgende stap kan zijn. Een oriënterend gesprek kan altijd. Bel of mail ons als u meer wilt weten. Voor elk vraagstuk hebben wij een passende oplossing.


Andere blogs

Preview

Snel je carrière doelen behalen? 4 tips

Preview

Ben je tevreden over je eigen functioneren?

Preview

Ypsum nu ook actief in Rotterdam en omstreken

033-2022011

Graaf Lodewijklaan 3
3818 DP Amersfoort